| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kamil Knížák Newbie

Registrace: 31.10. 2009 Příspěvky: 1
|
Zaslal: so říjen 31, 2009 8:17 pm Předmět: Cestovní pojištění online?! |
|
|
| Ahoj, zajímalo by mě, zda máte někdo zkušenost s uzavřením cestovního pojištění přes internet? Chci si uzavřít cestovní pojištění u ČP a nabízejí 10% slevu při sjednání online. Je to opravdu tak jednoduché jak píší nebo myslíte, že je lepší zajít na pobočku? Přes internet jsem žádné pojištění ještě nesjednával... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Sally Newbie

Registrace: 4.5. 2007 Příspěvky: 40 Bydliště: Brno Židenice
|
Zaslal: st listopad 04, 2009 6:17 am Předmět: CP OL |
|
|
| Letos jsem sjednával Cestovní pojištění On line. ČNZP (dnes už neexiszuje, je to jakási průmyslová ZP) má smlouvu s Kooperativou s 10% slevou. Protože kluci jeli do Francie, tak že to risknu. Ale na Kooperativě měli dfc. to samé - 10% sleva. Vyplnil jsem to co po mně chtěli a okamžitě po připsání peněz na účet pojišťovny jsem si vytickl potvrzení. Jednoduché a bez problémů. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Fidzi Newbie

Registrace: 17.5. 2010 Příspěvky: 1
|
Zaslal: po květen 17, 2010 6:37 pm Předmět: CP on-line |
|
|
| já taky používám pojištění přes nett,je to pohodlnější a nemusím nikde lítat a strávím u toho 2x míň času,než kdybych to šla někam zařizovat.Je to jednoduché,navede Vás to,takže super,já osobně cestovní pojištění mám u poj. Slávia http://www.slavia-pojistovna.cz/nejlevnejsi-cestovni-pojisteni a právě jdu pojistit i rodiče,kteří za týden letí do Číny.Jinak právě jsem zjistila,že mají akci a když jedete na 14 dní,tak máte den za korunu!!!!Tak mrkněte a hezkou dovču,já ji jdu teprve vybrat:-) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|