O Chorvatsku Všechno o této nádherné zemi
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ava Newbie

Registrace: 1.7. 2009 Příspěvky: 1
|
Zaslal: st červenec 01, 2009 6:13 pm Předmět: Poreč - přístup na pláže |
|
|
| Dobrý den, mám dotaz - chceme jet do Poreče, máme vyjednáno ubytování v soukromí, ale nevíme, jak je to s plážemi a přístupem do moře. U hotelových komplexů mají pozvolný přístup do moře, zatímco na ostatních fotkách jsou spíše betonové desky se schůdky - to mne odrazuje. Dá se jít na veřejně přístupné pláže, kde je pozvolný nástup do vody? Nebo je to jen pro ubytované v hotelích? Moc děkuji za odpovědi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
fuliny Newbie

Registrace: 16.7. 2009 Příspěvky: 5 Bydliště: Sokolov
|
Zaslal: pá červenec 17, 2009 3:33 pm Předmět: Re: Poreč - přístup na pláže |
|
|
| Ava napsal: | | Dobrý den, mám dotaz - chceme jet do Poreče, máme vyjednáno ubytování v soukromí, ale nevíme, jak je to s plážemi a přístupem do moře. U hotelových komplexů mají pozvolný přístup do moře, zatímco na ostatních fotkách jsou spíše betonové desky se schůdky - to mne odrazuje. Dá se jít na veřejně přístupné pláže, kde je pozvolný nástup do vody? Nebo je to jen pro ubytované v hotelích? Moc děkuji za odpovědi. |
Osobně jsem v Poreči žádné pláže neviděl. Jen na protějším ostrově byly pláže vidět. Pro hosty hotelu v Poreči tam bezplatně jezdil přivoz. Jinak je u Poreče letovisko Zelena a Plava laguna, tam pláže jsou. Jestli jen pro hosty nevím ale myslím, že není problém tam chodit. Betonová plata i oblázková pláž je v Lanterně cca 13 km od Poreče. Určitě si ale najdete vyhovující místo. Istrie stojí za návštěvu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|